Αθήνα– ΕΥΔΑΠ
Το έργο αφορά στην παροχή υπηρεσιών πιλοτικού προγράμματος ελέγχου, ενημέρωσης, εκπαίδευσης και επιβολής συμμόρφωσης των επιχειρήσεων εστίασης (εστιατόρια, ταχυφαγεία, ξενοδοχεία, καφέ-μπαρ, σουπερμάρκετ κλπ.) σχετικά με τα μέτρα και τις πρακτικές που εφαρμόζουν στη διαχείριση των αποβλήτων λιπών, ελαίων και λιπαρών ουσιών (Fat- Oil – Grease), έτσι ώστε να διαμορφωθούν κανόνες, προδιαγραφές και διαδικασίες με στόχο την προστασία και τη διασφάλιση της ομαλής λειτουργίας του αποχετευτικού δικτύου ακαθάρτων υδάτων της Ε.ΥΔ.Α.Π. Α.Ε. σύμφωνα με όσα προβλέπονται βάσει του υπάρχοντος νομοθετικού πλαισίου της Υπουργικής Απόφασης Υ1γ/Γ.Π/οικ. 47829/2017, ΦΕΚ 2161 Β/23.6.2017, άρθρα 5 και 7, του Κανονισμού λειτουργίας Δικτύου Αποχέτευσης (ΦΕΚ 846 Β/6.05.2009) αλλά και του Ειδικού Κανονισμού Λειτουργίας Δικτύου Αποχέτευσης (ΦΕΚ 286 Β /13.02.2012).